Zintzo, 2020ko uzta

Zintzoren 2020ko uzta berria jaso dugu. Bai urteko ardoarena eta baita txuriarena ere. Ardo fresko eta biziak.

ZINTZO URTEKOA

Mahats-barietateak:

Tempranillo %85 eta Viura %15

Elaborazioa:

Beratze karbonikoaren metodo tradizionalaren bidez altzairu herdoilgaitzezko deposituetan, 25-28 ºC artean hartzituz elaboratzen da, aromen eta freskotasunaren arteko oreka ona lortzeko.

Dastatzea:

Ardo gazte eta freskoaren aldeko apustua da. Bere kolorea gerezi iluna da, fruta-usaina du eta ahosabaian freskoa eta goxoa da. Harmonikoa eta egitura orekatukoa da eta iraupen luzeko gustua du.

 

ZINTZO TXURIA

Mahats barietateak:

%100 viura

Elaborazioa:

12-24 orduz hotzean beratu, lohia kendu eta ondoren tenperatura kontrolatuan hartzitzen da, altzairu herdoilgaitzezko andeletan, 15 bat egunez.

Dastatzea:

Zurbila eta garbia ñabardura berdeekin. Oso usaintsua eta ondo orekatua, gorputzarekin. Zintzo zuriak azidotasun atsegina du, lore, fruitu eta belar finen zapore bikainarekin batera.

 

Francisco Barona uzta berria - 2018

Erosi bi ardo hauen uzta berria gure online dendan

© Diseño web imacreste

Pin It on Pinterest

Pribatutasunaren ikuspegi orokorra

Webgune honek cookieak erabiltzen ditu ahalik eta erabiltzaile-esperientziarik onena eskaini ahal izateko. Cookieei buruzko informazioa zure nabigatzailean gordetzen da, eta gure webgunera itzultzen zarenean zeure burua ezagutzeko edo gure ekipoari webguneko zein atal aurkitzen dituzun interesgarrienak eta erabilgarrienak ulertzen laguntzeko funtzioak betetzen ditu.