Pep Cava Bertha

 

Elkarrizketa bat egin diogu Josep Torres Sibilli-ri, Cava Bertharen jabeari. Beraiekin 15 urte baino gehiago daramatzagu lanean.

Cava Bertha Penedesen egiten da, Montserrat mendilerroko aterpean. Ezaugarri bereizgarrietako bat mahastizaintza ekologikoa da, ingurumena eta bertako fauna errespetatzen dituelarik.

Cava Berthak kalitate bikainagatik eta bere nortasunagatik nabarmentzen da.

 

 

Erosi Cava hauek gure dendan

Pin It on Pinterest

Pribatutasunaren ikuspegi orokorra

Webgune honek cookieak erabiltzen ditu ahalik eta erabiltzaile-esperientziarik onena eskaini ahal izateko. Cookieei buruzko informazioa zure nabigatzailean gordetzen da, eta gure webgunera itzultzen zarenean zeure burua ezagutzeko edo gure ekipoari webguneko zein atal aurkitzen dituzun interesgarrienak eta erabilgarrienak ulertzen laguntzeko funtzioak betetzen ditu.